"SA NJIM JE SEDEO NEBOJŠA ČOVIĆ KADA SAM DOŠAO..." Mijailović odgovorio Grboviću oko "gaženja reči" (FOTO)
Nebojša Čović i Ostoja Mijailović, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević, @Starsport/Srđan Stevanović

"nekorektno"

"SA NJIM JE SEDEO NEBOJŠA ČOVIĆ KADA SAM DOŠAO..." Mijailović odgovorio Grboviću oko "gaženja reči" (FOTO)

O čemu mi da radimo i sarađujemo, kada poturate priče. Ja nisam glupava osoba, postigao sam nešto u životu, kaže prvi čovek crno-belih

Objavljeno:

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, govorio je o odnosima sa Nebojšom Čovićem, predsednikom večitog rivala Crvene zvezde.

- Kada sam ušao u košarku moje znanje je bilo skromno. Nisam znao više od onoga što mogu da pročitam u medijima. Stalno sam mislio da su tu obe strane. Da je istina na pola. Kao Partizanovac sam verovao da je tome doprinosila druga strana. Kada sam došao, slao sam pomirijuće poruke. Ali kada neko pušta toliko lažnih informacija, na kraju shvatite da je njegov cilj da vas srušite. Da bude bolji od vas van parketa, da bi na kraju bio i na terenu bolji. Taj čovek je ceo svoj život rušeći druge gradio svoj rezultat. Očigledno tu nešto ima, čim je decenijama tu - rekao je Mijailović gostujući na TV Prva.

Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailovićfoto: Starsport©

Osvrnuo se na izjavu Gorana Grbovića, direktora Beogradske arene da je Mijailović "pogazio reč" posle sastavnka sa Čovićem koji je on organizovao.

Ostoja Mijailović i Goran Grbović
Ostoja Mijailović i Goran Grbovićfoto: Starsport©

- Slušam Gorana Grbovića. Istina je da me je pozvao na sastanak da se vidimo sa jednim čovekom. To nije bilo korektno. Ja sam došao i sa njim je sedeo Nebojša Čović. Ja tu nikome nisam ništa obećavao. Nije trajao razgovor dugo, nekoliko minuta. Bio sam iznenađen društvom koje me je čekalo tamo. O čemu mi da radimo i sarađujemo, kada poturate priče. Ja nisam glupava osoba, postigao sam nešto u životu. Radim 12 sati dnevno jer želim nešto da postignem. Možda pravite neke greške, ali ako vi poturate priče i smišljate afere onda nema saradnje. Na panelu sam rekao pred 1.500 ljudi, pred onima koji su važni iz sveta ekonomije, da treba da zastupamo zajedničke interese. Gospodin je na sastanku ABA lige zastupao samo svoje interese. Neke televizije su pokušavale da nas dovedu zajedno u emisiju. Na kraju je on uvek odustajao. Sad više nema svrhe, da se to pretvori u neki rijaliti - zaključio je Mijailović.

Bonus video:

01:36

Ostoja Mijailović - novogodišnji koktel

(Espreso/TV Prva/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.